14.07.2021

15 Temmuz ve Tüm Şehitleri ANma Etkinliği

Muğla il Müftülüğü gençlik koordinatörlüğü ve Menteşe Müftülüğü İlçe Gençlik koordinatörlüğünün  15 Temmuz münasebetiyle  şehitlikte düzenlemiş olduğu şehitleri anma  programı yaklaşık iki yüz öğrencinin   katılımıyla  gerçekleştirildi. Programda  öğrenciler  tarafından Kuran tilaveti ve şiir okuma   gerçekleştirildi. Programa katılan il müftü vekili Adnan   Uğur ve Menteşe ilçe müftü vekili Hüseyin Kılınçarslan hocaefendiler katılımcalara ve düzenleyenlere teşekkür etti. Programda Muğla il gençlik koordinatörü Mehmet Kurumahmut  şehitlik, bayrak, vatan ve sahih dini bilginin önemine vurgu yaptı. Menteşe Gençlik Koordinatörleri Ömer Ak ve Yasemin Yayla  katılımcılara teşekkür etti. Program  15 Temmuz’un anlam ve önemini bildiren konuşma ve şehitlerimize dualarla nihayete erdi. Programa katılan şehit  yakınları gençlerin katıldığı bu tür programlardan memnun  kaldıklarını dile getirdi.