16.05.2022

Özel Harekatçı Polisler Suriye yolcusu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne bağlı 40 Özel Özel Harekatçı
yaklaşık 4 ay sürecek  görev için Suriye’ye uğurlandı.

Uğurlama Programına Muğla 1.Sınıf Emniyet Müdürü  Süleyman Suvat Dilberoğlu Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Turhan Togan İl  Emniyet Müdürü Yardımcıları , emniyet yetkilileri katıldı.

Uğurlamada Kurban kesimi öncesi Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı tarafından Sınır ötesinde Suriye’de görevli özel Harekatçılar için sağ salimen gidip gelmeleri,hayırlı hizmetlerde bulunmaları için dua edildi.

Edilen dua sonrası Tekbirlerle   Kurbanlar kesildi.

Protokol ve Özel harekatçı Polisler daha sonra birlikte yemek yiyerek birlik beraberlik mesajı verildi.
Yemek sonrası Özel harekatçı polisler Suriye görevi için yola çıkmak üzere uğurlandı.