03.06.2022

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş'a Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundu

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı’dan Ramazan ayı içerisinde Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Musa Kazım Açıkbaş’a hayırlı olsun ziyareti.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Müftü Çapçı, Açıkbaş’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, görevinde başarı diledi.

Çapçı, kurumlararası  ilişkilerde Müftülük olarak üzerlerine düşen ne varsa   bugüne kadar  olduğu gibi  bundan sonra da  destek vermeye hazır olduklarını aktardı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Çapçı'ya teşekkür etti.

Ziyarette Çapçı, Açıkbaş’a Diyanet İşleri Başkanlığınca yayınlanmış eserlerden hediye etti.