27.10.2022

Yeni atanan vaizler göreve başladı

Muğla İlçelerine atanan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu  Vaizleri ile  Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı,  Müftülük toplantı salonunda  biraraya geldi.

Muğla İl Müftü Yardımcısı Sema Özbakış ,Vaiz Dr. Hatice Korkmaz ve Aile ve Dini Rehberlik Muğla İl  Koordinatörü Uzman Vaiz Nesibe Reçber’in  de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Çapçı, Vaizlik görevine yeni atanan  görevlilere hayırlı olsun temennisinde bulunarak, görevlerinde dikkat etmeleri konular hususunda bir takım tavsiyelerde bulundu.

Aile ve Dini rehberlik Bürosunun Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çok güzide bir kurumu olduğunu aktaran Çapçı, yeni atanan Vaizlere görevlerinde başarı diledi.

Daha sonra Muğla İl Müftü Yardımcısı Sema Özbakış Başkanlığı’nda Uzman Vaiz Nesibe Reçber rehberliğinde yapılacak faaliyetlerle ilgili Vaizler bilgilendirildi.