08.05.2023

Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay’dan Müftü Çapçı’ya hafızlık kursları için destek ziyareti

Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay’dan    Müftü Çapçı’ya  hafızlık kursları için destek ziyareti
Fethiye’de eğitim verem hafızlık okullarına kayıt döneminin başlaması dolayısı ile Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay İlçedeki Hafızlık Okulu ve Proje İmam Hatip yöneticileri beraber Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı’yı makamında ziyaret etti.
Oktay’a, ziyarette Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Hafızlık Kur’an Kursu Müdürü Özer Koyuncu, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Ali Asar, Kur’an Kursu hocaları Nesrin Türkmen ve  Şeref Türkmen de eşlik etti .
Ziyaretle ilgili bilgi veren Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Fethiye İlçesinin Hafızlık  Kursları   Proje okulu ile uyum içerisinde yoğun bir eğitim süreci yaşadığını, kurslarda hafızlık yaparken diğer yandan eğitimlerine devam eden başarılı öğrenciler çıkarttığını dile getirdi.
Yeni kayıt yılının  döneminin geldiğini  aktaran Oktay, kayıtlar konusunda Müftü Çapçı’dan destek beklediklerini ifade etti.
Müftü Çapçı da Fethiye, gerek 15 Temmuz Şehitleri Erkek  Hafızlık Kursu ile gerekse Çamköy  Hazreti Fatıma Hafızlık Kız Kur’an Kursu ile çok büyük bir değerdir diyerek yeni dönem için de destek sözü verdi.