24.09.2018

ENGELLİ BİREY VE AİLELERİNE YÖNELİK MANEVİ DESTEK TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Muğla il Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Muğla Kadın Aile Gençlik Merkezi Derneği işbirliği ile yürütülen ”Huzura Er Huzur Ver” projesi kapsamında her ay gerçekleştirilen Engelli Birey ve Ailelerine yönelik Manevi Destek Toplantısı bu ay Aşure etkinliğiyle birlikte gerçekleştirildi. Program il Müftü Vekili Adnan UĞUR, İl  Müftü Yardımcısı Sema ÖZBAKIŞ, Menteşe İlçe Müftüsü Mustafa AYDIN, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden Müdür Yardımcıları Osman TOPRAKÇI, Seda CESUR, Özcan ÇİÇEK, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hamide KARAOSMANOĞLU, Beyazay  Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar BOYACI, Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine ÇAKIROĞLU, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes ÇETİNÖZLÜ’ nün katılımlarıyla gerçekleşti. Program İl Müftü Vekili Adnan UĞUR’un selamlama konuşmasının ardından Muğla İl Müftülüğü Mehteran Takımının sunumu eşliğinde aşure dağıtımı ile son buldu.