26.10.2018

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI MÜŞAVİRİ PROF. DR. MUSTAFA KARATAŞ MUĞLA’DA

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde Muğla İlim Yayma Cemiyeti, Muğla İl Müftülüğü ve Şehir ve Medeniyet Topluluğu işbirliği ile Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri ve İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa KARATAŞ ‘ın konuşmacı olarak katıldığı “Varlık Âleminde Birlikte Yaşama Kültürü” konulu konferans gerçekleştirildi. Konferans Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından Muğla İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ayhan BALCI ‘ nın açılış konuşmasıyla başladı. İl Protokolü, Öğrenci ve halkın yoğun katılımının olduğu program büyük ilgi ve beğeniyle karşılandı. Program sonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Prof. Dr. Mustafa KARATAŞ hocamıza günün anısına hediyeler takdim edildi. İl Müftü Vekilimiz Adnan UĞUR’ un hediye takdimi ile konferans son buldu.