07.11.2018

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI DAİRE BAŞKANI DR. ELİF ARSLAN MUĞLA’DA

06 Kasım 2018 Salı günü Muğla İl Müftülüğü konferans salonunda saat: 14.00’ da Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan Türkçe, yabancı dil ve lehçelerde basılı, süreli, radyo ve televizyon yayınlarının halkımıza ulaştırılması ve tanıtımının yapılması hususunda İl ve İlçe Müftülerimizin personeliyle karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunmak amaçlı bir program düzenlendi. Program Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK’ ın selamlama konuşmasıyla başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı Süreli Yayınlar ve Kütüphaneler Daire Başkanı Dr. Elif ARSLAN Dini Yayınlarımızla alakalı doyurucu bir bilgilendirme sunumu ile devam etti. Daire Başkanı Dr. Elif ARSLAN konuşmasının ardından Dini Yayınlarla alakalı dilek ve temennileri dinleyip arz edilen konularda gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Program günün anısına binaen, İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK’ ın Daire Başkanı Dr. Elif ARSLAN’ a, çiçek buketi takdimi ile sona erdi.