22.03.2019

ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ ŞİİR YARIŞMASI İL MÜFTÜLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞTİ

Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlemiş olduğu Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı talimatları doğrultusunda Çanakkale Şehitleri, Çanakkale Harbi şiiri okuma yarışması finali Muğla İl Müftülüğü konferans salonunda yapıldı. Muğla İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT’ ün başkanlığındaki jüri üyeleri önünde 11 ilçeden gelen ilçe birincileri, performanslarını ortaya koydular. İzleyicilerin yoğun ilgisi altında geçen yarışmada, birinciliği Milas Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi öğrencisi Melek Nur DURSUN, ikinciliği Ortaca Anadolu Lisesi öğrencisi Büşra Nur ÇATAK, üçüncülüğü Fethiye Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi öğrencisi Beyza ÇIĞLIKLI aldılar. Yarışmacılar ödüllerini İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT ve diğer jüri üyelerinden aldılar. Diğer yarışmacılara mansiyon edilen takdim edildi. Program anı fotoğrafları eşliğinde son buldu.