16.03.2021

Türkiye Diyanet Vakfı İdlip İyilik Konutlarına Seydikemer Müftülüğünden Üç Adet Konut

Suriye’de savaşın başladığı 2011 yılından beri mağdur ve mazlumlara gıdadan barınmaya, giysiden sağlık hizmetlerine, eğitimden dini faaliyetleri destekleme hizmetine kadar her alanda aralıksız destek veren Türkiye Diyanet Vakfı, “Bir İyilik Sıcak Bir Yuva” sloganıyla bölgede “İyilik Konutları”  na Seydikemer İlçe Müftülüğünce bir destek daha geldi.

Seydikemer Müftülüğünün amiri, memuru ve tüm personelinin katılımıyla daha önce 2 tane konut yaptırılmıştı. Müftülük çalışanlarının kendi aralarında düzenlediği yeni bir kampanyayla 3 konut parası daha toplanarak 15.03.2021 tarihinde Türkiye Diyanet Vakfı hesaplarına yatırıldı. Böylece Seydikemer Müftülüğünün yaptırdığı konut sayısı 5 e çıkmış oldu.

Personelimiz dışında vatandaşlarımızın da katılabileceği “İyilik Konutları” kampanyası devam etmektedir.