23.09.2023

TDV SEYDİKEMER ŞUBESİNDEN YETİM ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

Seydikemer İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Seydikemer Şubesi tarafından yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteğinde bulunuldu.

Seydikemer İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Seydikemer Şubesi tarafından “Unutursan Yetim Kalır” projesi başlatıldı. Proje kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan toplam 50 öğrenciye hayırseverlerin destekleriyle kırtasiye malzemesi ulaştırıldı.

Öğrencilere kırtasiye malzemelerini takdim eden İlçe Müftüsü Orhan Turan “Yüce dinimiz İslam yetime sahip çıkmayı, onları koruyup gözetmeyi emrediyor.   "Unutursan Yetim Kalır’ projesi kapsamında da yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize hayırseverlerimizin desteğiyle eğitim yardımında bulunuyoruz. Ayrıca Seydikemer Müftülüğü ve TDV Seydikemer Şubesi olarak 200’e yakın öğrencimize burs desteği sağlıyoruz. Projenin yürütülmesinde TDV Kadın Kollarımıza, Din görevlilerimiz ve gönüllülerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza da yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum.” dedi.