17.05.2021

Yatağan Müftülüğü Personeli Çevrimiçi Olarak Bayramlaştı

Ramazan Bayramı vesilesi ile İlçe Müftülüğümüz tarafından çevrimiçi olarak bayramlaşma programı gerçekleştirildi. 17.05.2021 Pazartesi günü düzenlenen bayramlaşma programında İlçe Müftümüz Durmuş Ali ÇETMİ , zoom programı üzerinden Yatağan Müftülüğü’nde görev yapan bütün personelimizin geçmiş Ramazan Bayramını kutladı.

Bu yıl pandeminin gölgesinde yaşadığımız Ramazan Ayı’nın ardından idrak etiğimiz Bayramı, insanlar arasında bir sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği günler olarak niteleyen İlçe Müftümüz Durmuş Ali ÇETMİ , Ramazan ayında okunan mukabelelerin, çevimiçi olarak yapılan vaazların, kadınlara ve cemaate yönelik düzenlenen irşat programlarının büyük ilgi gördüğünü ve emeği geçen tüm personele, Ramazan ayı boyunca yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Bayramlaşma törenlerinin kurumsal aidiyet, kardeşlik, birlik ve dayanışmayı güçlendirdiğine vurgu yapan ÇETMİ; “Bizler Diyanet olarak büyük bir aileyiz, müftülükler olarak da çekirdek aileyiz. İnşaallah en kısa zamanda sağlıklı günlerimize tekrar kavuşur ve yüz yüze bayram yapmanın mutluluğunu da yaşarız.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Diyanet Vakfı yatağan Şubesi olarak Ramazan ayı boyunca toplanan fitre ve zekâtların ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere ulaştırıldığını söyleyen Çetmi, her geçen sene daha çok kişiye ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Programda söz alan Din Görevlilerimiz de yaptıkları konuşmalarla bayram sevincini paylaştılar.