24.11.2021

Öğretmenler günü münasebetiyle Meslek dersleri öğretmenlerimizle bir araya geldik

Yatağan İlçe Müftülüğümüz tarafından Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen programda Yatağan Merkez ve Mahallelerinde görev yapan Meslek dersleri öğretmenlerimizle bir araya geldik.

Programa İlçe Müftümüz Durmuş Ali Çetmi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar , Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Erhan Onbaşı , Yatağan Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şaban Çınaroğlu, İlçe Vaizi Ayşe Dilek Sökeli , Şube Müdürü İsmail Mutlu , Şef Mesut Yavaşoğlu , daire personeli ve Meslek dersleri öğretmenleri katıldı.

Programda  bir konuşma yapan İlçe Müftümüz Durmuş Ali Çetmi; ‘Öğretmenler günü münasebetiyle  öncelikle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Bugün Yatağan İlçe Müftülüğü olarak sayın  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve siz değerli öğretmenlerimizle birlikte olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. ‘ dedi.

İlçe Müftümüz Durmuş Ali Çetmi konuşmasının devamında Dinimizin okumaya , eğitime , alime ve  öğretmenliğe verdiği önemden bahsedip Müftülük ve Milli Eğitim camiamızın kıymetli hocaları  Meslek dersleri öğretmenlerimizle tanışarak  Yatağan’da Din Hizmetlerini sunmada tecrübe paylaşımı ve ortaklaşa yapılabilecek hizmetler konusunda düşüncelerini paylaştı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar da yaptığı konuşmada bu güzel etkinliği düzenleyen İlçe Müftülüğümüze teşekkür etti.

Program yapılan ikramın ardından öğretmenlerimize çiçek ve Diyanet takvimi hediyesi ile sona erdi.