04.12.2021

BOZARMUT AŞAĞI MAHALLE CAMİİ'NDE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Yatağan İlçe Müftülüğü’nün düzenlediği sabah namazı buluşması program Bozarmut Aşağı Mahalle Camimizde gerçekleştirildi.

İlçe merkezi ve mahallelerimizden gelen halkımızın ilgi ve katılımıyla gerçekleşen programa, İlçe Müftümüz Durmuş Ali ÇETMİ , Şube müdürümüz İsmail Mutlu ,din görevlileri ve mahalle sakinleri katıldı.

Namaz öncesi Bozarmut Aşağı Mahalle Camii Müezzin Kayyımı Veysel Yetkin tarafından Yasin-i şerif okundu.

Yatağan Müftülük şoförü Turan Alpogan ‘ın okuduğu sabah ezanından sonra Şube müdürümüz İsmail Mutlu sabah namazını kıldırdı.

Namazın ardından Madenler Camii imam hatibi Üzeyir Köprülü ve Müftülük şoförü Turan Alpogan tesbihat duası okudu.

Tesbihat sonrası, İlçe Müftümüz Durmuş Ali ÇETMİ namaza katılan cemaate sohbet etti.

Sohbetin ardından Bozüyük mahallesi Lutfiye Şakıcı Camii İmam Hatibi Abdullah Köprülü tarafından dua edildi.

Bozarmut Aşağı Mahalle Camii İmam Hatibi Ali Turgut, Müezzin Kayyımı Veysel Yetkin ve cami cemaatimizin katkılarıyla geçlekleştirilen Program ilahiler eşliğinde Çorba ve çay ikramıyla sona erdi..