06.12.2021

BODRUM MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

Bodrum Müftülüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir takım ziyaretler gerçekleştirildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla “Engelleri hep birlikte ve sevgiyle aşalım” konulu hutbe okutulurken Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı ve din görevlileri tarafından engelli vatandaşlara ve ailelerine ziyaretler gerçekleştirildi.
Bodrum Müftülüğü din görevlileri İlyas Aksırt ve Reyhan Akbaş Turgutreis’te bulunan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nı ziyaret ederek engelli vatandaşlarımızın gününü kutladı. Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı ise engelli evladı bulunan Bitez Mahalle Cami İmam Hatibi Dursun Ali Özdemir’i ziyaret ederek Özdemir’in evladına ve bütün engelli vatandaşlara sağlık, sıhhat ve afiyet dileklerinde bulundu.
Engelli vatandaşların birgün değil her gün yanında olduklarını belirten Müftü Kapancı "Görememek, işitememek ve yürüyememek esas engel değildir. Biz bu noktada bütün kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz, desteklemeye çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.