19.07.2024

Datça'da “Mum Dibini Işıtır” Projesi Uygulanmaya Devam Ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığımız din görevlisi ailelerini destekleyerek onlara büyük bir ailenin mensubu olduklarını hatırlatmak, TDV gönüllü faaliyetlerinde yer almalarını teşvik etmek amacıyla “Mum Dibini Işıtır” projesini başlatmıştı.

Eğitim, kültürel, sosyal ve gönüllü faaliyetleri olmak üzere dört kategoride ve 13 başlık altında Başkanlığımız tarafından “Mum Dibini Işıtır” projesi hayata geçirildi.

Datça İlçe Müftülüğümüz tarafından proje kapsamında Muharremiye ve âşûrâ programı düzenlendi. İlçe müftümüz Yunus AYDIN’ın eşi Arzu AYDIN Hanımefendinin himayesinde Kur’an Kursu Öğreticileri ve din görevlilerimizin eşleri bir araya geldi. Diyanet Gençlik Merkezi (Okuma Salonu) 'nde düzenlenen programda hazırlanan âşûrâların ikramı gerçekleştirildi.