19.07.2024

Temmuz Ayı Personel Toplantısında "Kan Bağışı'' Semineri Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığından, İl Müftülüğünden ve İlçe Kaymakamlığından gelen yazı ve talimatları iletmek, karşılaşılan sorunları tespit etmek ve hizmette kaliteyi artırmak amacıyla Ocak ayı personel toplantısı Mehmet Nevzat Özkeskin Mescidi'nde yapıldı.

Marmaris Kan Bağış Merkezi birim sorumlusu Adem Sali tarafından gerçekleştirilen seminerde; kan bağışının önemi, vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi, müftülüğümüzce kan bağışı kampanyası düzenlenmesi ile ilgili konuların sunumu yapıldı.

Nevzat Özkeskin Mescidi;

Üç katlı olan mescidin ilk katı giriş bölümü Kız Kur'an kursu, arka tarafı ise namazgah olarak kullanılan mescidden oluşmaktadır. Zamanın müftüsü olan İbrahim Yavuz hocamızın üstün gayretiyle yapılmıştır. Projesinin hazırlanmasından başlayıp inşaatın bitimine kadar var olan bütün gücünü harcamıştır. Yapılan camimiz; Kur'an kursu müftülük lojmanı, görevli lojmanı gibi bir çok amaçlı olarak inşa edilmiştir.

(Kaynak: Selahattin UZUN “Datça Camileri” adlı kitabından.)