02.10.2024

Kaymakamımız Sn. Murat ATICI, İlçe Müftümüz Sn. Yunus AYDIN'a Başarı Belgesi Takdim Etti

Kaymakamımız Sn. Murat ATICI, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Litvanya'da yaşayan vatandaş, soydaş ve dindaşlarımıza din hizmeti sunmak amacıyla yurt dışı uzun süreli din görevlisi olarak görevlendirilen İlçe Müftümüz Sn. Yunus AYDIN'a birlikte çalıştığı süredeki başarılı çalışmaları, verilen görevleri etkin ve verimli bir şekilde yerine getirmede göstermiş olduğu azim ve sabır, üstün gayret ve fedakarlığından dolayı Başarı Belgesi takdim etti ve bundan sonraki meslek hayatında başarılar diledi.
İlçe Müftümüz Yunus AYDIN, kendisine Başarı Belgesi takdim eden Sayın Kaymakamımız Murat ATICI'ya teşekkür etti.