19.12.2019

Evliliğe İlk Adım

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Evliliğe İlk Adım Programı kapsamında yapılan eğitim seminerlerine 4 hafta süre ile devamlı katılan çiftlere plâket, katılım belgesi ve hediyeleri takdim edildi.

Fethiye Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak yürüttüğümüz EVLİLİĞE İLK ADIM projesi kapsamında Nişanlı ve evlilikte 5 yılını doldurmamış 06.11.2019 tarihinden itibaren hafta da 1 gün, günde 2 saat olmak üzere 8 saatlik programa katılan çiftlere 16.12.2019 Pazartesi günü Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve İlahiyatçı Yazar Ragıp Güzel’in katıldığı programda belgeleri takdim edildi.

Nişanlı ve Evlilikte 5 yılını doldurmamış, Evliliğe İlk Adım Seminerine katılmak isteyen çiftlerimizin Fethiye İlçe Müftülüğü ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

İletişim: 0 (252) 614 1415

e-mail: fethiye@diyanet.gov.tr