25.11.2021

Öğretmenlerimizden Müftülüğümüze ziyaret

24 Kasım Öğretmenler gününde İlçemizde görev yapan öğretmenlerimizden Menteşe Ortaokulu Müdürü Ali Metin ve Kavaklıdere Atatürk Ortaokulu Meslek Dersleri öğretmeni Mustafa Bozdağ , İlçe Müftü Vekilimiz Durmuş Ali Çetmi hocamızı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretle ilgili konuşan İlçe Müftü Vekilimiz Durmuş Ali Çetmi ;‘Öğretmenler günü münasebetiyle öncelikle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Bugün Kavaklıdere İlçe Müftülüğü olarak siz değerli öğretmenlerimizle birlikte olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Hocalarımızla Kavaklıdere’de Din Hizmetlerini sunmada tecrübe paylaşımı ve ortaklaşa yapılabilecek hizmetler konusunda düşüncelerimizi paylaştık‘ dedi.

İlçe Müftü Vekilimiz Durmuş Ali Çetmi ziyaret sonunda öğretmenlerimize çiçek ve Diyanet takvimi hediye etti.