10.10.2024

HAFIZLIK KURSUNA ANLAMLI ZİYARET...

HAFIZLIK KURSUNA ANLAMLI ZİYARET....                                                                                                                                                   Önal Karadeveci Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İlknur YÜKSEL ,Çocuk Gelişim Uzmanı Esra Dilek EKMEKÇİ ve özel bireyler ''Camiler ve Din Görevlileri Haftası'' münasebetiyle Hz.Aişe Yatılı Kız Kuran Kursu’nu ziyaret ettiler.
Hafızlık Kur'an Kursunun tanıtımı akabinde ADRB Vaizi Sultan YAŞAR'ın sohbeti ve ikramlar ile devam eden Hafızlık Kursu ziyareti  Cami ziyareti ile taçlandı .
Hz.Ebubekir Camii İmam-Hatibi Uğur ÖNCÜL, özel misafirlerini gül suyu ve ikramlarla karşıladı. Akabinde  Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua ederek Caminin tarihi ve bölümleri hakkında bilgiler verdi.
Bu özel ve güzel günlerde  Hafızlık kursunu ve Hz. Ebubekir Camii'ni ziyaret eden Önal Karadeveci Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İlknur YÜKSEL ve ekibine teşekkür ediyoruz.