17.10.2024

ORTACA MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ TARAFINDAN KONFERANS DÜZENLENDİ

Müftülüğümüz tarafından, ilçemizdeki ortaöğretim öğrencilerine yönelik manevi-kültürel etkinlik ve faaliyetleri kapsamında Dikmekavak Asiye Faruk Özalp Ortaokulu'nda konferans düzenlendi. İlçe Vaizleri Ahmet Ali Kurt, Fatma Zehra Uluer, Mustafa Lemsi ve Din Hizmetleri Uzmanı Samet Güneş'in katıldığı programda "Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası" konusunda sunumlar gerçekleştirildi.

Müslüman şahsiyetinin inşa sürecinde Kur'an ve Sünnet’in önemini vurgulayan konuşmacılar, İslam ahlakının şahsiyet inşasındaki önemli ilkelerine değinerek, karakter inşa sürecinde sahip olunması gereken temel değerleri örneklerle aktardılar.

Öğrencilerin ilgi ile dinledikleri program sonrası Okul İdaresi din görevlilerimize teşekkürlerini ilettiler.