25.08.2023

Genel Müdür Bilgin ve Müftü Çapçı'dan Vali Akbıyık'a hayırlı olsun ziyareti

Bir dizi program dolayısı ile Muğla'da bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin ve Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret etti.
Bir süre önce Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Hakkari Valiliği'nden Muğla Valiliği'ne atanan Akbıyık'a hayırlı olsun dileklerini ileten Genel Müdür Bilgin ve Müftü Çapçı, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.
Vali Akbıyık da ziyaret dolayısı ile Genel Müdür Bilgin ve Müftü Çapçı'ya teşekkür ederek, kolaylıklar diledi ve memnuniyetini ifade etti.
Ziyaret sonunda Genel Müdür Bilgin, Vali Akbıyık'a   hat işlemeli tablo plaket, Müftü Çapçı da Diyanet İşleri Başkanlık eserlerinden hediye etti.