23.10.2024

M. S. K. Ü. Pusula Topluluğu öğrenci temsilcisi Bilal Gürçay Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı'yı makamında ziyaret etti.

Akademisyen, Gazeteci-Yazar Mütefekkir ve Medeniyet Tasavvuru Okulu kurucusu Yusuf Kaplan'ın Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi B Salonda 26 Ekim Cumartesi Saat 19:30' da vereceği "Köklerden Geleceğe Öncü Kuşak ve Medeniyet Tasavvuru" konulu programa davet etmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdiğini dile getiren Gürçay, misafirperverliği dolayısıyla Müftü Çapçı'ya teşekkür etti.

Müftü Çapçı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yapacakları programın hayıralara vesile olması temennisinde bulunarak Gürçay'a kolaylıklar diledi.