28.07.2024

KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ ŞENLİKTE DOYASIYA EĞLENDİ

Seydikemer İlçe Müftülüğü ve Fethiye İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Geleneksel Hafızlar Yayla Şenliği ve Mezunlar Buluşması" düzenlendi.

Yayla Karaçulha Güreş Alanı'nda gerçekleştirilen program, okunan sâlâ ile başladı. Programda, Kur'an-ı Kerim, mevlid-i şerif ve ilahiler okundu.

Doğanın ve temiz havanın tadını çıkaran öğrenciler şenlikte doyasıya eğlenirken katılımcılara yemek, tatlı ve kar şerbeti ikram edildi. Şenlikte öğrenciler, futbol, voleybol, halat çekme, koşu yarışı gibi geleneksel çocuk oyunları oynadılar. Şenlikte düzenlenen yarışmalarda kazanan öğrencilere mansiyon ödülleri verildi.

Program, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı'nın imametinde kılınan öğle namazı ve dua ile son buldu.

Programa Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Seydikemer İlçe Müftüsü Orhan Turan, Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Kur'an kursu öğreticileri, din görevlileri, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.