23.06.2017

Muğla İl Müftülüğünden Personel, TYP Çalışanları ve Ailelerine İftar

Muğla İl Müftülüğü tarafından 22.06.2017 tarihinde, Saadet Hanım Konağında, İl Müftülük personeli, TYP çalışanları ve ailelerine iftar verildi.

İl Müftü Yardımcısı Hüseyin KÜÇÜKOĞLU’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan İftar programına; Muğla İl Müftümüz Abdurrahman KOÇAK ve eşi,  İl Müftü Yardımcısı Hüseyin KÜÇÜKOĞLU, Müftülük personeli, TYP çalışanları, eş ve çocukları katıldı.

Program sonunda iftara katılanlara ayrı ayrı teşekkür eden İl Müftümüz KOÇAK; misafirlerin eşleri ve çocuklar ile katılımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek,  verilen iftar yemeğinin personelimizin birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşmayı artırmak amacıyla gerçekleştirildiğini söyledi. Ayrıca çalışan ve ailelerinin Bayramını tebrik etti.