15.12.2016

MUĞLA İL VE İLÇE MÜFTÜLERİNDEN FETHİYE EMNİYETİNE TAZİYE ZİYARETİ

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan ilçe müftüleri toplantısı, Aralık ayında Fethiye İlçe Müftülüğü’ nün ev sahipliğinde gerçekleşti.

İl Müftülüğü ile ilçeler arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla Fethiye’de gerçekleştirilen toplantıya; Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri katıldı.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temennilerin dinlenmesi ile sona erdi. Toplantının ardından verilen yemeğe Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ta katıldı.

Diğer yandan Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak 13 İlçe Müftüleriyle birlikte Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık’ı ziyaret ederek İstanbul’daki terör saldırısında şehir edilen polisler nedeniyle Emniyet Müdürü Hakan Aşık’a çiçek sunup taziyelerini iletti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrası Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.