17.07.2018

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Muğla İl Müftülüğü tarafından Menteşe İlçesi Merkez Kurşunlu Camii’nde Mevlit programı düzenlendi. Düzenlenen programda okunan Hatmi Şeriflerle Mevlit-i Şerif’in duası yapıldı. Günün akşamında Muğla Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikler çerçevesinde de Marmaris İlçesi Atatürk Meydanındaki programda Muğla İl Müftülüğü Mehteran takımı eşliğinde söylenen marşlar beğeniyle izlendi. Sayın Valimizin ve Muğla Milletvekilleriyle İl Protokolünün katıldığı etkinlikler gece yarısı verilen sala sonrasında Demokrasi nöbetiyle devam edildi. Şehit ve Gazilerimizin rahmet ve minnetle anıldığı program Marmaris Merkez Camii’nde kılınan sabah namazıyla son buldu.