01.10.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ÇALIŞTAYI YAPILDI.

2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri faaliyetleri kapsamında Muğla İl Müftülüğü, İlçe Müftülüklerinden gelen Kur'an Kursu Öğreticileri , Müezzin – Kayyımların katılımıyla Muğla İl Müftülüğünce ADRB olarak kullanılan Saadet Hanım Konağında Din Görevlileri Çalıştay’ ı yapıldı. Çalıştay’ da sırayla İlçelerden gelen görevliler, karşılaştıkları zorlukları dile getirdiler ve hizmetin daha iyi olması için düşüncelerini ifade ettiler. İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT’ ün başkanlığında icra edilen Çalıştay, İl Müftümüzün yerinde çözüm ve tespitleriyle olgunlaştırıldı. İl Müftümüz İbrahim ÖCÜT’ ün başkanlığında rapor haline getirilen Çalıştay sonuçları, Muğla İl genelinde Diyanet hizmetlerinde uygulamaya konulacaktır. Yapılan ikramlar ve İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT’ ün teşekkür konuşmasından sonra Çalıştay son buldu.