04.10.2019

ENGELLİLER VE İL MÜFTÜLÜĞÜ CAMİİ BULUŞMASI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri doğrultusunda, İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT ve İl Müftü Yardımcısı Sema ÖZBAKIŞ, engelli bireyler ve aileleriyle Ali Rıza HAKSES (Kampüs)  Camii’nde bir araya geldi. İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliğe, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği ve Muğla Engelliler Derneği katıldı. Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Muğla İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT; “ Kültürel, sosyal, dini, etkinlikler yapılıyor. Engelli kardeşlerimizle buluşmak için bir program düzenledik. Onların isteğine üzerine Kampüs Cami’sinde buluştuk. Bir birimizi anlamaya, toplumun sosyal barışın teminine katkı sunmaya çalışıyoruz. Onlardan çok şey öğreniyoruz.” Şeklinde konuştu. Etkinliğe katılan Engelliler Derneği Başkanı Emine ÇAKIROĞLU; “Bu programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Manevi açıdan desteğe ihtiyacı olan en önemli grup bizleriz. Bize manevi destek gerekiyor. İnşallah bundan sonra da bu tür programlarımız olur.” Şeklinde konuştu.  Program ilahi okunmasının ardından, yapılan ikramlar ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.