DEĞERLERİ ŞÜKÜRLE BULUŞTURAN NESİLLER PROJESİ TANITIMI ŞEHİT TÜRKMEN TEKİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yürütülen “Benimle Şükreder misin? – Değerleri Şükürle Buluşturan Nesiller” projesinin tanıtım programı, 16 Mayıs 2025 tarihinde okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.
Programa; Bodrum İlçe Millî Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz, Bodrum İlçe Müftü Vekili Mücahit Demiroğlu, Okul Müdürü Emin Geçin, okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Bodrum İlçe Müftü Vekili Mücahit Demiroğlu “Hamd ve Şükür” konulu bir konuşma gerçekleştirdi.
“Benimle Şükreder misin?” projesi; öğrencilerin şükür bilinci kazanarak manevi değerlerini içselleştirmelerini, sahip oldukları nimetlerin farkına varmalarını ve bireysel/toplumsal sorumluluklarını kavramalarını amaçlamaktadır.
Programda sunulan etkinlik slaytı ile yıl boyunca yapılan çalışmalara yer verildi.
Programda ayrıca “Karanlıktan Aydınlığa Şükre Yolculuk” adlı tiyatro gösterisi büyük beğeni toplarken, proje kapsamında bestelenen “Benimle Şükreder misin?” ilahisi de katılımcılara duygulu anlar yaşattı.
Katılımcılara anlamlı ve manevi bir atmosfer sunan program, gençlerde değer odaklı bir bakış açısının gelişmesine katkı sağladı.
"Hamd, var eden Rabbimize; şükür, lütfettiği sayısız nimete... Kalbimizde her daim farkındalık, dilimizde daima 'Elhamdülillah' olsun."