08.04.2024

RAMAZAN-I ŞERİF’İN SON ENDERUN TERAVİHİ TURGUTREİS’TE KILINDI

Ramazan-ı Şerif’in son Enderûn Usûlü Teravih Namazı Turgutreis’te kılındı.
Turgutreis Yalı Camii’nde Din Görevlileri İskender Koç, Furkan Fatih Karaca, Furkan Bila ve Erol Bulca’nın oluşturduğu Bodrum Müftülüğü Enderun Topluluğu eşliğinde kılınan Ramazan-ı Şerif’in son Enderun Usülü Teravih Namazı her zaman olduğu gibi vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
İlçemizde ilk defa 6 Nisan 2022 tarihinde kılınmaya başlanan Enderun Usülü Teravih Namazı uygulamasının 6 Nisan 2024 akşamı Turgutreis’te 3’üncü yılını dolduğunu belirten Enderun Topluluğu Din Görevlileri, “ İlçe Müftümüz İbrahim Kapancı hocamızın tensipleriyle çıkmış olduğumuz bu yolda bu akşam 3’üncü Ramazan’ımızı tamamlamış olduk. Bizlere hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Müftü hocamıza ve bizleri bu yolculukta gittiğimiz heryerde hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli cemaatimize şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.