09.04.2024

4/6 YAŞ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ RAMAZANI UĞURLADI

Bodrum Müftülüğü’ne bağlı 4/6 Yaş Kuran Kursları öğrencileri tarafından “Elveda Ya Şehr-i Ramazan” programı düzenledi.
Yalıkavak Denizkıran Camii’nde düzenlenen program Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, din görevlileri, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.
Denizkıran Camii İmam Hatibi Abdüsselam Yılmaz tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Denizkıran 4/6 Yaş Kuran Kursu öğrencileri tarafından kısa sureler ve dualar okunması, Ramazana dair ilahi gösterilerinin yapılması ile devam etti. Minik davulcuların söylemiş olduğu elveda ramazan manileri ise izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.
Programı izlerken çok duygulandığını dile getiren Bodrum Müftüsu İbrahim Kapancı “ Yavrularımızın gerçekleştirmiş olduğu gösteriyi izlerken etkilenmemek elde değildi. Gerek Kuran-ı Kerim tilavetleri, duaları, ilahi ve davul gösterileri. Hele de Mescidi Aksa’yı ilahileriyle sahiplenmeleri bizleri çok mutlu etti. İslam şuuruna sahip nesiller yetiştirmek en büyük gayemiz. Bu vesileyle öğrencilerimizi tebrik ediyor, kuran kursu hocalarımıza ve destek veren din görevlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Program Müftü Kapancı tarafından öğrencilere Ramazan Bayramı hediyeleri takdim edilmesiyle son buldu. Program sonrasında Denizkıran Camii balon yağmuru ve çocuk cıvıltıları ile şenlendi.