09.04.2024

POLİS HAFTASI MÜNASEBETİYLE MEVLİD PROGRAMI DÜZENLENDİ

Emniyet Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 179’uncu yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Bodrum Müftülüğü tarafından Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.
Merkez Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camii’nde düzenlenen program Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak, emniyet mensupları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
Din Görevlileri Yüksel Kılınçarslan, Sait Alpoğan, Şeref Aran ve Erol Bulca tarafından Kur’an-ı Kerim’in tilavet olunup, ilahi ve kasidelerin okunduğu programda
görevleri başında şehit düşen Polis Teşkilatı mensupları başta olmak üzere tüm şehitler için dualar edildi.
- Yangöz Dualarla Anıldı
Tüm şehitlerimiz için yapılan dualar arasında Bodrum’da görevi başında çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Ercan Yangöz de unutulmadı. Şehit Yangöz yapılan dualarla bir kez daha rahmet ve minnetle anıldı.