09.04.2024

RAMAZAN’IN SON TERAVİHİNDE BODRUM’U HÜZÜN KAPLADI

Ramazan-ı Şerif’in son teravihinde Bodrum’u hüzün kapladı.
Son teravih namazını kılmak için “Elveda Ya Şehr-i Ramazan” ilahi ve kasidelerinin yankılandığı camileri dolduran vatandaşlar, hüzün içerisinde Ramazan’a veda ettiler.
Tarihi Tepecik Camii’nden Mazı’ya, Gümüşlük’ten Güvercinlik’e kadar ilçe genelinde camilerin dolduğu son teravih namazında, Yokuşbaşı Cami’nde bir ay boyunca Torba Cami İmam Hatibi Hafız Yusuf Duran ve Kerem Aydınlar Camii İmam Hatibi Hafız Fatih Şimşek tarafından kıldırılan hatimle teravih namazı, Ramazan’ın son teravihinde yapılan hatim duası ile son buldu.
Yokuşbaşı Cami İmam Hatibi Necmeddin Tunçtürk, Ramazan boyunca hatimle teravih namazlarına teveccüh gösteren cemaate ve imametlik yapan hafız Duran ve Hafız Şimşek’e teşekkürlerini iletti.
Kılınan son teravih namazıyla birlikte hatimle teravih geleneğinin önümüzdeki yıllarda da devam etmesi dualarıyla Ramazan-ı Şerif uğurlandı.