02.05.2024

İL MÜFTÜSÜ ÇAPÇI BODRUM DİN GÖREVLİLERİNİ KABUL ETTİ

Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı ve beraberindeki din görevlileri Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı’ya ziyaret gerçekleştirdi.
Muğla İl Müftülüğü’nde gerçekleşen ziyarette İl Müftüsü Çapçı, Müftü Kapancı ve din görevlilerini makamında kabul etti.
Sözlerine kabullerinden dolayı İl Müftüsü Yaşar Çapçı’ya teşekkür ederek başlayan Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, geçtiğimiz Ramazan ayında ilçelerinde gerçekleştirdikleri faaliyetler ile yaklaşan kurban bayramı ve yaz sezonu hakkında yapacakları hizmetler hakkında kendisine bilgilendirmelerde bulundu.
Bodrum’un din hizmeti konusunda her zaman farkındalık oluşturduğunu ifade eden İl Müftüsü Çapçı “ Müftümüz İbrahim Kapancı hocamızın öncülüğünde Bodrum’da din görevlilerimiz gerçekten yaptıkları hizmetlerle her zaman dikkat çekiyor. Hal böyle olunca da bizlerde yapılan hizmetler karşısında mutlu oluyoruz. Rabbim hizmet eden, emek veren tüm din görevlisi hocalarımızdan razı olsun” dedi.
Müftü Kapancı ve din görevlileri İl Müftüsü Yaşar Çapçı’nın yanı sıra Menteşe Müftüsü Ertuğrul Akın’a da ziyaret gerçekleştirdi.