02.05.2024

DİN GÖREVLİLERİNDEN AKÇAOVA KURAN KURSU’NA ZİYARET

Bodrum Müftülüğü Din Görevlileri, geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Menteşe Müftülüğü Akçaova Hacı Mehmet Fikret Çiçek Yatılı Kuran Kursu’na ziyaret gerçekleştirdi.
Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı ve beraberindeki din görevlileri, gerçekleştirdikleri ziyarette kurs öğrencileriyle yemekte bir araya geldi. Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı ve Menteşe Müftüsü Ertuğrul Akın da Türkiye Diyanet Vakfı Bodrum Şubesi sponsorluğunda gerçekleşen yemek programında öğrencilerle aynı sofrayı paylaştı.
Müftü İbrahim Kapancı’nın öncülüğünde Bodrum Müftülüğü’nün atmış olduğu bu adımın çok güzel bir farkındalık oluşturduğuna dikkat çeken Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Müftü Kapancı ve din görevlilerine teşekkürlerini iletti.
Bodrum Müftülüğü ailesi olarak gerek maddi gerekse manevi olarak her zaman Akçaova Kuran Kursu’na desteklerini devam ettireceklerini ifade eden Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı “ Bugün burada din görevlisi hocalarımızla yeni açılan kursumuza destek olmak, kursumuzda ilim öğrenen yavrularımıza moral aşılamak amacıyla Menteşe’ye geldik. Kursumuz gerçekten muazzam güzellikte. Yavrularımız burada inşallah en güzel şekilde hafızlıklarını gerçekleştirecek, ilim öğrenecekler. Bizlere ev sahipliği yapan Menteşe Müftümüz Ertuğrul Akın hocamız ve kurs hocalarımıza, bizleri yalnız bırakmayan İl Müftümüz Yaşar Çapçı hocamıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
Yemek sonrası kurs binasında incelemelerde bulunan Müftü Kapancı ve beraberindeki din görevlileri, sınıflarda derslere katılarak öğrencilerle vakit geçirdi.
Ziyaret sonrası Menteşe Müftüsü Ertuğrul Akın, Müftü Kapancı ve din görevlilerinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiklerini iletti.