31.07.2024

İlçemiz Bayır Mahallesi'nde Cami Görevlilerimiz ve Kur'an Kursu Hocalarımızın Öncülüğünde, Bayır Mahallesi Merkez Camii'nde Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerimize Yönelik Program Düzenlendi.

Programa katılım sağlayan İlçe Müftümüz Dr. Ertuğrul AKIN, öğrencilerimize; hem Yaz Kur'an Kursu derslerine hem de okul derslerine çok çalışmaları gerektiğini ifade etti. Onların çalışmaları, başarıları sayesinde ülkemizin daha da güçleneceğini, böylelikle başta Gazze olmak üzere dünyanın değişik yerlerinde zulme maruz kalan kardeşlerimizi kurtarma, zalimlere engel olma imkanına daha çok sahip olabileceğimizi vurguladı.
Program, pide ve dondurma ikramından sonra öğrencilerimizin Kur'an'ı Kerim tilaveti ve yemek duasıyla son buldu.
Programın düzenlenmesinde emeği geçen Cami Görevlilerimize, Kur’an Kursu Öğreticilerimize, ikramda bulunan hayırseverlerimize, özellikle de kurslarımıza iştirak ederek camilerimize    güzellik katan öğrencilerimize teşekkür ederiz.