13.05.2022

Engelliler Haftası münasebetiyle Muğla İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü,  Muğla İl Gençlik Koordinatörlüğü ve Menteşe İlçe Koordinatörlüğü işbirliğiyle Ali Rıza Hakses Camiinde Engelli Dernekleri Başkanları, üyeleri ve Genç TDV üyeleri biraraya geldi. Şenlik havasında geçen buluşmada keyifli anlar yaşandı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin ardından İl Müftü Yardımcısı Sema Özbakış'ın sohbeti yer aldı. İkram sonrası sofra duaları yapıldı. Cami atmosferinden etkilenen gençler ve katılımcılar ilahilere de eşlik ettiler. Dernek Başkanlarımıza, üyelerine, özel yavrularımıza ve desteklerinden dolayı Müslüm Çavli, Burak Şekerci, Burak Yıldırım hocalarımıza ve Genç TDV'ye TEŞEKKÜR EDERİZ.