02.06.2023

GENÇ GÖREVLİLER AKÇAOVA KUR'AN KURSU İÇİN TOPLANDI

Menteşe Müftülüğü'ne bağlı camilerde görevli olan genç imam ve müezzinler Akçaova Kur'an Kursu çalışmalarına destek olmak, tanışma ve kaynaşmayı artırmak amacıyla Kışlapark'ta bir araya geldi.
Menteşe Müftülüğü, Muğla Kur'an Kursu ve Muğla Hafızlık ve Kur'an Eğitimi Derneği tarafından organize edilen programa Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Menteşe İlçe Müftü Vekili Hüseyin Kılınçarslan, İl Müftülüğü Şube Müdürü ve İl Gençlik Koordinatörü Mehmet Kurumahmut, Menteşe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Osman Kundak, GSB Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Oktay Tavas, 60'a yakın genç görevli ve Muğla Kur'an Kursu öğrencileri katıldı.
Buluşmada İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Akçaova Kur'an Kursunun açılması için il, ilçe müftülüğü, görevliler ve hayırseverlerle el birliği, güç birliği yapıldığını; yaz kursuna açılabilmesi için gayret sarf edildiğini söyledi.
En büyük güçlerden birisinin gençler olduğunu belirten Çapçı, insanımıza ulaşmada din görevlilerimizin daha fazla gayret sarf etmesini istedi.
Müftü Çapçı, gençlerin Kur'an Kursundaki öğrencilere  destek olmalarını istedi.
Buluşmada Menteşe İlçe Müftü Vekili Hüseyin Kılınçarslan, genç imam ve müezzinlerin başkanlığımızın dinamik yönü olduğunu vurguladı.
Akçaova Kur'an Kursu başta olmak üzere diğer hizmetlerde güç birliği yapmanın önemini anlattı. Maddi manevi desteklerinden dolayı genç görevlilere teşekkür etti.
Buluşmaya katılanlara ikramlar yapıldı.