06.02.2024

Depremde hayatını kaybedenler için Muğla’da dua edildi

Muğla İl Müftülüğü ve Menteşe İlçe Müftülüğü organizesinde Uluslararası Gençlik Merkezi ile Afad desteğiyle Menteşe Orhaniye Camiinde Sabah Namazı buluşmasında bir araya gelen vatandaşlar, depremde hayatını kaybedenler için dua etti.

Depremde hayatını kaybedenler için Muğla’da dua edildi
Programa Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı,Menteşe İlçe Müftüsü Dr. Ertuğrul Akın’ın, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı İsa Umut, Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Oktay Tavas, Kızılay Şube Başkanı Şadi Pirci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hacı Abdurrahim Tuna Camii İmam Hatibi Mustafa Erkol’un Kur’anı Kerim Tilaveti ile başlayan, Kurşunlu Camii İmam Hatibi Yadigar Ceylan’ın Tesbihatı devam eden programda konuşan Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, bir yıl önce 11 ili etkileyen asrın felaketinde binlerce vatandaşın enkaz altında kalarak can verdiği büyük depremin olduğunu dile getirerek vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet yaralılara şifa dileğinde bulundu.

Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın temennisinde bulunan Müftü Çapçı, devlet millet elele büyük felaketin yarasını hep birlikte sardığını belirtti.

Sohbetin ardından Menteşe İlçe Müftüsü Dr. Ertuğrul Akın da dua ederek, vefat edenlere rahmet diledi.

Program sonunda Uluslararası Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan çorba simit ve çaylar vatandaşlara dağıtıldı.