15.02.2024

ŞUBAT AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

İlçe Müftülüğnde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar ile İlçe Müftüsü Dr. Ertuğrul AKIN başkanlığında Mutad Personel Toplantısı yapıldı. Toplantıda Tebliğ mahiyetinde Diyanet İşleri Başkanlığı, İl Müftülüğü ve Kaymakamlık yazıları izah edildi.Yaklaşan Ramazan ayı ve görevlerimizde dikkat edilmesi gereken konular gündem konusu idi.

Ayrıca Türk Kızılayı Marmaris Şube Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Dr. Adem Sali Personele Kan vermenin sağlık ve insanlık gereği olduğu ile ilgili sunumda bulundu. "Kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunun altını çizerek herkesin bir gün kendisine olmasa bile bir yakını ya da sevdiğinin kana ihtiyaç duyabileceğini, bu nedenle sağlık durumu  iyi olan herkesin kan bağışı konusunda duyarlı olması gerektiğini hatırlattı. Bağışta bulunduğunuz 1 torba kan ile 3 kişiye umut olabilirsiniz. "Dedi.Bu konuda yanlış bilinen ve söylenenler ile birlikte Kan vermenin önemini belirtti.