18.03.2024

Çanakkale Zaferi'nin 109.Yıldönümü dolayısıyla Şehitlikte Program düzenlendi.

Çanakkale Zaferi'nin 109.Yıldönümü dolayısıyla Şehitlikte Program düzenlendi. Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık ve il protokolünün katıldığı Şehitlik Programında Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı şehitler için dua ederken, Kurşunlu Camii İmamı Yadigar Ceylan ve Araştırma Hastane mescidi İmamı Burak Şekercioğlu tarafından Kur'an tilavetinde bulunuldu. Şehitlikte ayrıca Vali Dr. İdris Akbıyık ile beraber Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı ve İl protokolü Şehit Kabirlerine karanfil bıraktı. Vali Dr. İdris Akbıyık, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı ve İl Ptotokolü programa katılan şehit yakınları ile sohbet ederek Çanakkale Zaferi'nin 109.Yılını tebrik etti ve şehitlere rahmet diledi. Şehitlik programının ardından İl protokolü tarihi Kurşunlu Camii'nde şehitler için düzenlenen Mevlid programına katıldı. Burada Cami görevlileri Salih Baydur ve Ali Yılmaz tarafından okunan Kur'an tilavetleri ve mevlid-i Şerif'in ardından Menteşe Müftüsü Dr. Ertuğrul Akın tarafından Çanakkale Zaferi'nin önemi ve şehitlik üzerine sohbet ve akabinde dua edildi.