05.04.2024

Kadir gecesi coşkusunu Ortaköy,41 Evler Hacı Abdürrahim Tuna Camiinde çocuklarımızla birlikte yaşadık

Kadir gecesi coşkusunu Ortaköy camimizde çocuklarımızla birlikte yaşadık. Dünyanın en güzel yeri bir çocuğun kalbidir düşüncesiyle hayırseverlerimizin katkıları ve Menteşe müftümüz sayın Dr Ertuğrul Akının katılımlarıyla camimize teravih namazına gelen çocuklarımıza ramazan coşkusunu yaşatmak için hediyeler takdim ettik. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede, camiye gelen tüm cemaatimize ve camilerin süsü olan çocuklarımıza teşekkür ederim.

KADİR GECESİNDE CAMİLERİMİZ ÇOCUKLARLA VE GENÇLERLE  GÜZELLEŞTİ
İlçemiz Ortaköy Camii'nde İmam Hatip Yusuf CAZAĞ'ın organizesi ve İlçe Müftümüz Dr. Ertuğrul AKIN'ın katılımıyla "Cami Çocuk Buluşması" düzenlendi. Namaz sonrası çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
41 Evler Camiinde ise İmam Hatip Musatafa KARA'nın öncülüğünde gençlere yönelik iftar programı düzenlendi. Programa Vaiz Muhammed DAĞ da katıldı.
Hacı Abdürrahim Tuna Camii'nde düzenlenen buluşmada da İmam Hatip Mustafa ERKOL tarafından çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Hocalarımıza, çocuklarımıza/gençlerimize ve katkı sağlayan cemaatimize teşekkür ediyoruzKadir gecemiz mübarek olsun