26.04.2024

GSB Turgutreis Erkek Yurdu Öğrencileri Menteşe İlçe Müftüsü Dr. Ertuğrul AKIN'a Ziyaret Etti

GSB Turgutreis Erkek Yurdu Öğrencilerinden Menteşe İlçe Müftüsü Dr. Ertuğrul AKIN'a Ziyaret
Turgutreis Erkek Yurdu Manevi Danışmanları Abdussamed CERAN ve Muhammed Kemal ÇAKIR üniversite ögrencileriyle birlikte Menteşe İlçe Müftüsü Dr. Ertuğrul AKIN’a ziyarette bulundu.
Herbir öğrencilerimizle tanışan Müftümüz farklı bölümlerde okuyan öğrencilerimizle bölümleriyle ilgili sohbette bulundu. Genç dimağlarımıza tavsiyelerde bulunan müftümüz öğrencilerimizin ülkemiz için çok büyük öneme sahip olduklarını belirtti.
Öğrencilerimiz müftümüze çeşitli sorular sorarak din hizmetlerine dair yapılan faaliyetler hakkında düşüncelerinden bahsetti.
Öğrencilerimiz kendilerine meal hediye eden müftümüze misafir etmesi ve güzel sohbetlerinden ötürü teşekkür etti.
Ziyaretleri sebebiyle Müftümüz Dr. Ertuğrul AKIN öğrencilere teşekkür ederek derslerinde başarılar diledi.