02.05.2024

Bodrum Müftüsü Kapancı'dan Akçaova Kursu için hayırlı olsun ziyareti

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Bodrum İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı  ve Menteşe İlçe Müftüsü Dr. Ertuğrul Akın, geçtiğimiz günlerde eğitime başlayan Akçaova Hacı Mehmet Fikret Çiçek Hafızlık Kur'an Kursunda eğitimde yatılı kalan öğrencilerle biraraya geldi.
Bodrum'da çeşitli camilerde hizmet eden Din Görevlilerinin de yer aldığı ziyarette, hafızlarla beraber birarada bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Müftü Çapçı, misafir olarak kursu ziyaret eden ve hayırlı olsun temennilerini ileten Bodrum Müftüsü Kapancıya da hoşgeldin dedi.
Bölgede hatırı sayılır bir kalitede inşa edilen kursun öğrenci yönünden de isminden bahsedilen kurs olması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek özellikle kursun temelinden günümüze gelmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.
Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı da kursun güzel bir şekilde yapıldığını ve içinde öğrencilerin okumakta olduğunu görmekten mutlu olduğunu dile getirerek Muğla'ya ve bölgeye hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Kısa adı Muhkem olan Kurs derneği Başkanı Nurkan Boz'un da hazır bulunduğu ziyarette, Kurs Müdürü Veli Kaplan da gelinen son nokta hakkında bilgi verdi