15.10.2024

ORTACA’DA İHL ÖĞRENCİLERİNE “HZ. PEYGAMBER ve ŞAHSİYET İNŞASI” KONFERANSI

2024 Mevlid-i Nebî Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Ortaca Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, Ortaca İmamhatip Ortaokulu ve Ortaca Anadolu İmamhatip Lisesi öğrencilerine “Hz Peygamber ve Şahsiyet İnşası” konulu konferans düzenledi.

İlçe Vaizi Ahmet Ali Kurt’un açılış konuşmasından sonra İlçe Vaizi Fatma Zehra Uluer ve Din Hizmetleri Uzmanı Samet Güneş sunumlarını gerçekleştirdi.

Öğrencilere; Hz. Muhammed'in örnek hayatından kesitler sunarak, gençlerin karakter gelişimine ve ahlaki değerlere sahip olmalarına dair vurgu yaptılar.

Hocalarımız Ortaca Müftülüğü olarak gençlerin sosyal, kültürel ve manevi gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği bu tür etkinlikleri sürdürmeyi hedeflediklerini belirterek programı sonlandırdılar.