18.03.2024

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ ŞEHİTLİK ZİYARETİ

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıldönümü münasebetiyle İlçe Protokolümüz tarafından şehitliğimiz ziyaret edildi.
İlçemiz Kurs Camii İmam Hatibi Salih Okur tarafından okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından İlçe Vaizimiz Ahmet Ali Kurt tarafından dua yapıldı.
Duanın akabinde Şehidimiz Ünal Daka'nın mezarına çiçek bırakılıp Fatihalar okundu.
Programa Ortaca Kaymakamımız Kenan Aktaş, Garnizon Komutanı V. Deniz Albay Ahmet Emre İnal, Belediye Başkanımız Alim Uzundemir, Cumhuriyet Başsavcımız Emre Genç, İlçe Emniyet Müdürümüz Serpil Çalıskan, İlçe Jandarma Komutanı V. Teğmen Batuhan Karagöz, İlçe Müftümüz Mahmut Atıcı, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum Müdürleri, Gazilerimiz, Şehit yakınları, Belediye Personellerimiz, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.