03.04.2024

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ VE İLÇE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFINDAN İFTAR DAVETİ

İlçe Kaymakamımız Sayın Kenan Aktaş'ın himayelerinde; İlçe Müftülüğümüz, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ve hayırsever vatandaşımız Göksal Dalgıç'ın katkılarıyla Okçular Royal Ceremony'de Ortacalı vatandaşlarımızla iftar sofrasında buluştuk.

Daire amirleri ve vatandaşlarımızın kaynaşmasına vesile olan iftar davetinin ev sahipliğini İlçe Müftümüz Mahmut Atıcı ve Ortaca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hanife Durak yaptılar.
İftar öncesi Edvar Musiki Derneği tarafından Tasavvuf Musikisi konseri verildi. Daha sonra Kur'an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın akabinde iftar edildi.
İftarın ardından ev sahibi olarak Mahmut Atıcı ve Hanife Durak misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.
Ortaca Engelliler Derneği tarafından engelli vatandaşlarımız ve ailelerinin iftar programına davet edilme nezaketini gösteren Mahmut Atıcı ve Hanife Durak'a çiçek takdim edildi.