25.04.2024

GÜLBAHÇE 4-6 YAŞ KUR'AN KURSUNDA KUR'AN'A GEÇİŞ MERASİMİ

Ortaca İlçe Müftülüğü Gülbahçe 4-6 Yaş Kur'an Kursunda eğitim görmekte olan Muhammet ve Elvin kardeşler için Kur'an'a geçiş töreni yapıldı.
25.04.2024 Perşembe günü gerçekleşen programa İlçe Müftümüz Mahmut Atıcı, Kur'an Kursu Öğreticileri Şükran Özcan, Dilek Aydın, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldılar.
Programda kısa bir konuşma ve dua yapan İlçe Müftüsü Mahmut Atıcı, öğrencilerimize başarı belgesi ve hediyeler takdim etti.
Verimli bir dönemin sonuna yaklaşan Gülbahçe Kursumuzda 28 öğrencimiz devam etmekte olup 15 öğrencimiz elifba cüzünü tamamlayarak Kur'an'a geçti.
Programın hazırlanmasında emeği geçen Şükran Özcan ve Dilek Aydın Hocahanımlar ve öğrenci velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.